sunnuntai 4. marraskuuta 2018

Blogin aloitus!

Aloitan tämän blogin kertomalla ensimmäiseen julkaisuun vähän jotain itsestäni ja tämän blogin tarkoituksesta. (Jos tänne vaikka joku vieras lukija eksyy :D )

 Olen kotoisin Pöytyältä, jossa asun mieheni ja kolmen lapsemme kanssa. Lapset ovat syntyneet vuosina -09, -11 ja -14. Lisäksi meillä on pieni kiinanharjakoira Alli. Harrastan liikuntaa monipuolisesti ja lisäksi kaikki hyvinvointiin liittyvä on lähellä sydäntäni. Koko perheen yhteisiä harrastuksia on uinti ja matkustellaan ympäri Suomea, ja eurooppaakin, aina kun se on mahdollista. 

Peruskoulun jälkeen opiskelin suurtalouskokiksi ja valmistumisen jälkeen olen ollut noin 10 vuotta töissä Turun osuuskaupalla, ABC-liikennemyymälässä ja Rico ravintolamaailmassa. Kun nuorin lapseni oli noin vuoden ikäinen vaihdoin työpaikkaa Finnmari sisustusmyymälään. 

Sisustaminen ja erityisesti sisustuksen suunnittelu on aina ollut suuri intohimoni. Olen pitkään haaveillut uudelleen kouluttautumisesta ja nyt nuorimman lapsen täyttäessä pian jo neljä vuotta koen hetkeni koittaneen. 

Tämän blogin on tarkoituksena toimia portfoliona opintoihin liittyvistä projekteista ja ehkä myös vähän päiväkirjana, johon voi  purkaa opintoihin liittyviä paineita :). 

Aloitin sisustussuunnittelijan opinnot Salon seudun ammattiopistossa lokakuun lopulla.  Ensimmäinen viikko on nyt takana. Tällä viikolla ohjelmassa oli opistoon ja toisiin opiskelijoihin tutustumista. Opinnot alkavat vauhdilla ja päästiin jo tutustumaan ammattipiirtämisen saloihin. Tämän viikon perusteella voin sanoa olevani oikeassa paikassa. Innolla odotan mitä tulevat vuodet tuo tullessaan. 

-Annamaija-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti